Fred

  • Ik ben Fred van der Helm, geboren in 1967, getrouwd in 1990 met Maaike. We hebben 3 mooie kinderen mogen ontvangen. In 2002 zijn wij in Dronten komen wonen en we hebben het hier echt naar ons zin. 

    Al op mijn 17e was ik bezig met de politiek in Ede, flyeren voor de RPF/GPV lijstverbinding.  

    Sinds 1997 werk ik als pedagogisch hulpverlener binnen verschillende vakgebieden binnen de zorg zoals GGZ, verstandelijk gehandicapten zorg, re-integratie en in het onderwijs. Op dit moment werk ik al weer 3,5 jaar in de sociale werkvoorziening als trajectmanager/jobcoach.

    Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij diverse organisaties (geweest) die hoog in het vaandel hebben dat mensen, door God geschapen, waardevol zijn. De 4e Musketier, JozuaNu.nl en Free-XS zijn daar voorbeelden van en ook Celebrate recovery, een Christelijk herstelprogramma voor mensen die tijdens het leven deuken hebben opgelopen… en wie heeft dat niet?

    Iedereen is waardevol en leeft ook vanuit waarden. Voor mij is dat een heel belangrijk uitgangspunt, thuis, in de kerk, op het werk en waar dan ook. Dat is de reden dat ik blij ben met het thema van deze campagne van de ChristenUnie in onze gemeente, Waarde(n)vol Dronten!