Terugtreden van Gerard Corjanus

zaterdag 28 juli 2012 00:00

Na de zomer heeft de fractie afscheid genomen van onze senior Gerard Corjanus. Na 10 jaar actieve dienst in de fractie vindt Gerard dat de tijd is gekomen om andere wegen in te slaan.

Gerard heeft Dronten via de fractie van de ChristenUnie op zijn eigen markante wijze gediend. De meeste tijd als burgerraadslid, maar ook meerdere periodes als gemeenteraadslid. Eerst als ziektevervanging van Fokke Meijer en na een korte terugkeer en een definitief afscheid van Fokke, opnieuw de beëdiging van Gerard als raadslid. Na de verkiezingen van 2010 trok Gerard zich niet terug, maar stelde nog 2 jaar beschikbaar te willen zijn, ook om de nieuwe fractie de tijd te gunnen zich goed te kunnen inwerken. Hier komt heel duidelijk de persoon van Gerard naar voren, dienend en oog hebbend voor de medemens. Consequent als hij is, stelt hij na 2 jaar en de constatering dat de nieuwe fractie goed op stoom is, dat het tijd is om afscheid te nemen. O.a. met verrukkelijk door hem gemaakte vishapjes heeft Gerard op 3 juli afscheid genomen tijdens een informele avond.

Gelukkig blijft hij als adviseur beschikbaar en kan de fractie op deze manier nog van zijn enorm netwerk en parate kennis gebruik maken.

Dankbaar zien we als fractie terug op al zijn werk en wensen hem en Ankie Corjanus zegenrijke jaren toe. 


Labels

« Terug

Reacties op 'Terugtreden van Gerard Corjanus'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.