Kandidaten

 • 1.Ingrid Paalman - Waardig ouder worden

  De mening van ouderen in Dronten telt. Hoe leef je prettig en goed in Dronten als je ouder wordt? We willen in verbondenheid met alle generaties samen leven.

 • 2. Marloes Hotting - Samen opgroeien in Dronten

  Leven in Dronten begint bij de geboorte. We willen aandacht hebben voor en recht doen aan ieder kind: van peuterspeelzaal tot passend onderwijs, je hebt recht op goede zorg wanneer dat nodig is. Van baby tot student: iedereen telt mee.

 • 3. Rien de Groot - Passende huisvesting voor iedereen

  De woningnood is een groot probleem. Wij maken ons hard voor een rechtvaardig woonbeleid in Dronten. Door als gemeente regie te nemen, nauw samen te werken, te zorgen voor seniorenwoningen en voor starterswoningen. Ons doel: betaalbare huisvesting voor iedereen.

 • 4. Michel Degenhardt - Voor veiligheid zorgen we samen

  In Dronten moet je veilig zijn en je veilig voelen. We richten ons op snel aanwezige hulpdiensten, veilige verkeersroutes, en het voorkomen van misbruik van mensen en middelen. We hebben oog en oor voor elkaar.

 • 5. Jelger Medema - Leven en werken in Dronten

  In Dronten kun je goed wonen, en ook werken. We zetten ons in voor een diversiteit aan bedrijven in Dronten. Zo versterken we de sociale samenhang. Wij willen een krachtig en vitaal platteland. Ruimte en steun voor ZZP'ers, MKB'ers, landbouw, toerisme en recreatie.

 • 6. Bibiche Fischer - Dronten vol energie!

  We willen zo snel mogelijk over op duurzame, betaalbare energie. Gezamenlijk onze steentjes bijdragen aan de klimaatproblemen. We kiezen voor energieneutrale wijken, beschermen van natuur, en we bevorderen duurzame vormen van energie.