Verklaring wethouder Jaap Oosterveld

webversie 19 CU portret_DSC6882dinsdag 26 februari 2019 15:24

Met ingang van 1 maart 2019 zal wethouder Jaap Oosterveld, door persoonlijke omstandigheden, zijn functie als wethouder van de gemeente Dronten neerleggen.

De aanleiding voor deze beslissing wordt door wethouder Jaap Oosterveld als volgt verwoord: “Besturen vraagt dienen, ambassadeurschap en verbinding met de gemeenschap. Door persoonlijke omstandigheden kan ik in onvoldoende mate aan deze omschrijving voldoen en daarom heb ik besloten per 1 maart 2019 mijn functie als wethouder neer te leggen.”

De ChristenUnie-fractie betreurt en respecteert dit besluit. De consequenties hiervan worden op korte termijn besproken binnen de fractie en met de coalitiepartners. We zullen u uiteraard via de diverse media volledig op de hoogte houden van de ontwikkelingen als gevolg van dit besluit. 

Jaap Oosterveld heeft zich meer dan twintig jaar actief ingezet in de politiek, zowel lokaal als provinciaal. Daar komt met het beëindigen van deze functie een einde aan. Onze fractie dankt Jaap Oosterveld voor zijn inzet voor Dronten en de ChristenUnie in al die jaren.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Ontslagbrief wethouder Jaap Oosterveld.pdf21,3 kBapplication/pdfdownload

« Terug