Handtekening onder akkoord

P1010001zondag 13 oktober 2013 00:00

Beste ChristenUnie-vrienden,

 

Zoals u wellicht al heeft gehoord, ligt er nu een akkoord waar ook de handtekening van de ChristenUnie-fractie onder staat. Samen met Carola Schouten heb ik dagen en vaak ook nachten lang onderhandeld en de voortgang steeds weer besproken met de fractie. Het heeft geleid tot eenforse aanpassing van de kabinetsplannen. De ChristenUnie heeft hard geknokt en veel bereikt voor de koopkracht van gezinnen, voorwerkgelegenheid en voor kwetsbare groepen. Dit is een forse vooruitgang ten opzichte van de plannen die op Prinsjesdag werden gepresenteerd.

 

Is alles alleen maar geweldig? Nee. Zeker niet al onze wensen zijn ingewilligd. Dit is ook geen allesomvattend regeerakkoord, alleen maar een fors aangepaste begroting. Daarom is en blijft er afstand tussen het kabinet en onze fractie. We blijven in de Kamer onverminderd strijden voor bijvoorbeeld de beschermwaardigheid van het leven, voor een humaner asielbeleid en voor betere zorg voor Gods schepping. Toch zetten we onze handtekening onder dit begrotingsakkoord. Omdat zaken sterk verbeterd zijn voor mensen voor wie we steeds weer willen opkomen.

 

Dank voor uw betrokkenheid, uw meeleven en uw gebed.

 

Met een hartelijke groet,

 

Arie Slob

« Terug

Reacties op 'Handtekening onder akkoord'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 06:38
Beschikbaar in een Nep Horloges verscheidenheid van metalen, kleuren van wijzerplaten zwart, goud, wit en Hublot Replica soorten armbanden metaal of leer, de Cockpit allen die niet noodzakelijkerwijs een chronograaf hoeft, moet verleiden maar op zoek naar een robuust en betrouwbaar horloge in de grote traditie van de Breitling wrist instrumenten. Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in staal, tweekleurige staal en roze goud versie en in een kostbare roze goud versie.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.