Mamacafés in Biddinghuizen en Swifterbant

20180209 mamacafe2vrijdag 09 februari 2018 10:44

Woensdag 7 februari werd het nieuwe Mamacafé in Biddinghuizen feestelijk geopend. Namens de ChristenUnie was Marloes Hotting daarbij aanwezig. Er was al een gezellige aanloop van moeders met dreumesjes en baby’s, een mooie start voor de nieuwe ontmoetingsplek in Biddinghuizen!

Volgende week vrijdag wordt het Mamacafe in Swifterbant geopend. In Dronten bestaat het al langer. Leuke, laagdrempelige plekken waaruit onderlinge contacten voortkomen, zodat moeders bijvoorbeeld samen naar babyzwemmen gaan.

Marloes Hotting zegt daarover: “Toen mijn eerste kind geboren werd woonden wij in Groningen. Daar ging ik graag met mijn baby naar de koffieinloop voor jonge moeders in het multifunctionele centrum in de wijk. Heel mooi dat dat nu ook in Biddinghuizen en Swifterbant mogelijk is!”

De opening werd gevierd met gebak en toastjes met muisjes. Iedere eerste woensdagochtend van de maand zal er in Biddinghuizen een mamacafé zijn met regelmatig verschillende thema’s om even aan te proeven, zoals bij de opening een workshop babymassage.

Eén van onze speerpunten is 'Veilig opgroeien.' Dit soort inititatieven, waarbij moeders op een bijzonder laagdrempelige manier steun en gezelligheid vinden bij elkaar, dragen wij een warm hart toe!

« Terug