Vacature bestuurslid Penningmeester

DSCN2056dinsdag 01 december 2015 17:19

Het bestuur van de ChristenUnie Dronten is op zoek naar een solide penningmeester. Ben jij goed met cijfers? Administratief kundig en precies? Heb jij zin om (financieel) betrokken te raken bij het reilen en zeilen van de christelijke politiek? Dan is de functie van penningmeester binnen het bestuur echt iets voor jou!

De functie

Een actieve ChristenUnie fractie vraagt om een actief bestuur. Je vindt het leuk om je met een bestuursfunctie in te zetten voor de verdere groei van de ChristenUnie. Eén bestuurstermijn is vier jaar en dat vergt inzet én tijd. Je bent zo’n acht a tien uur per maand bezig met verschillende taken.

 

Het belangrijkste onderdeel van je functie is het solide beheer van de financiële situatie van de kiesvereniging. Je houdt het bestuur aan de hand van de begroting scherp op uitgaven en daarmee de vereniging financieel gezond. Daarnaast houd je je bezig met de administratie (bankafschriften, declaraties, kas e.d.), neemt deel aan vier bestuursvergaderingen per jaar en natuurlijk de ledenvergadering, betaalt facturen en declaraties en draagt zorg voor de jaarrekening.

 

Wie ben je

Allereerst ben je christen. Je wilt je graag inzetten voor de maatschappij en daarbij je financiële kennis gebruiken.

Je kunt een solide financieel beleid voeren en daarmee kosten bewaken en helder verantwoorden  Daarnaast behoren zorgvuldig en integer handelen tot je kernkwaliteiten en ben je bovendien een prettig persoon. Je hebt interesse in de (lokale) politiek en je wilt samenwerken aan de politieke sensitiviteit van het bestuur. Zo ben je in staat om mee te beslissen in politiek gerelateerde onderwerpen.

 

Het aanbod

Het bestuur (en daarmee ook deze functie) bestaat bij de gratie van betrokken en enthousiaste vrijwilligers. We bieden je met deze functie een bijzondere en leuke plek in de samenleving om bij te dragen aan christelijke politiek in Dronten. Je doet mee in de voorhoede, het collectief van bestuurs- en fractieleden om voor anderen het verschil te maken.

 

Infomeren of solliciteren

Wil je je inzetten voor christelijke politiek in Dronten en heb je verstand van cijfers, laat het ons dan weten zodat we met jou in gesprek kunnen. We maken graag kennis met je en vertellen dan meer over de functie en de werkomgeving. Kijk anders zelf nog even op www.dronten.christenunie.nl/. We zien je reactie per mail graag tegemoet via mailadres jcl@solcon.nl

« Terug

Reacties op 'Vacature bestuurslid Penningmeester'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.