De ChristenUnie zoekt jou…. en niet alleen als stem!

zaterdag 26 februari 2011 16:00

In een tijd van campagne voeren, wordt de website tot onze grote vreugde meer bezocht. Welkom dus! Als je nog twijfelt over wat te stemmen, hopen we natuurlijk dat je op 2 maart voor de Christen Unie kiest. Meer info kun je vooral vinden op de verkiezingssite van de CU, http://verkiezingen.christenunie.nl/.

Maar goed, er zijn dus bezoekers op de site en met meer bezoekers krijg je natuurlijk ook meer feedback. Feedback over de CU in het algemeen, over de speerpunten, over de provinciale statenverkiezingen, maar ook over de site…

En inderdaad, je hebt helemaal gelijk…Het up to date houden van een site is een klus apart. Hier en daar een artikeltje plaatsen is nog wel te doen, maar dagelijks vernieuwen en relevante informatie plaatsen, dat is ingewikkelder. Daarom willen we jou langs deze weg ook wijzen op het kleinere kopje rechts op de site: CU Dronten is op zoek, met daaronder de tekst: De ChristenUnie in de gemeente Dronten is op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen helpen om het politieke werk vanuit de Bijbel te versterken. Voel je je geroepen om actief mee te denken en te doen… dat zou zo gaaf zijn! Als je je geroepen voelt om mee te werken, bijvoorbeeld mee te schrijven aan de website, super! Voel je je geroepen om je financiële talenten in te zetten in het kader van de ChristenUnie, dan is er een geweldige vacature bij het bestuur. Ook in de plaatselijke fractie zou nog een burgerraadslid een welkome aanvulling zijn!

Heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn, maar wil je je wel actief inzetten voor de christelijke politiek, neem dan eens contact op met de fractievoorzitter. Hij wil je met alle plezier informeren over de mogelijkheden!

 

Gewoon doen!

Waarom niet…

 

Marianne Witteveen

Secretaris fractie CU Dronten

« Terug

Reacties op 'De ChristenUnie zoekt jou…. en niet alleen als stem!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.